Mindig Lelkesen
dolgozunk.

Szakmai logisztikai és szállítási szolgáltatásokat nyújtunk. Előnyeink:

A Príma-Soft Bérmunka Kft.-nek az alábbi iparágakban van tapasztalata:

 1. élelmiszeripar
 2. vegyipar
 3. autóipar
 4. elektronikai ipar, logisztikai bérmunkák

Leginkább betanított munkások és szakmunkások foglalkoztatásában szereztünk tapasztaltokat, elsősorban multinacionális cégeknél a következő területeken: 

 • bércsomagolás
 • csomagolás-összeszerelés
 • alkatrész-összeszerelés
 • alkatrész válogatás, javítás
 • autóipari alkatrész-összeszerelés ( hangszóró gyártás)
 • raklapgyártás
 • raklapjavítás
 • villamossági termékek ( pl foglalatok, kávák ) összeszerelése, csomagolása

Amennyiben erre igény merül fel a megrendelő részéről. Több multinacionális cégnél és középvállalatnál jelenleg is mi szervezzük a logisztikai hátteret (saját targoncák, saját fuvarszerezés) az általunk vállalt bérmunka tevékenységekre illetve outsouce-olt tevékenységekre.

A bérmunka szerződés megkötésétől, toborzással, betanulással együtt 1 hónapon belül indítottunk el 100 fő munkavállaló beállításával elvégezhető bérmunkát ( azóta is a megrendelő elégedettsége mellett végezzük a ránk bízott feladatokat.)

ISMERJE MEG KOLLÉGÁINKAT

Kézimunkára épülő gyártás

Csomagolás, termékkiszerelés

Minőség ellenőrzés

Elektronikai alkatrészek

GYORS & HATÉKONY!

Helyi és nemzetközi bérmunka és logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk. A Békés-Megyében az első számú cég, amely bérmunkát és logisztikai szolgáltatásokat nyújt. Gazdag tapasztalatainkkal egyedi készségekkel és profi személyzettel igyekszünk megrendelőinknek megfelelni.

Fontosnak tartjuk az ügyfelekkel való szoros együttműködést, a  pontos igényeik testreszabását és megrendelések gyors, pontos és költséghatékony teljesítését.  

lépjen kapcsolatba velünk &
teljeskörű szolgáltatást biztosítunk

Szilárd szakmai alapon, versenyképes áron átlátható műveletekkel folyamatos szakmai és szervezeti fejlesztéssel, kiszámítható piaci szereplőként, hogy megszerezzük ügyfeleink és alkalmazottaink bizalmát.

Amit biztosítunk munkánk során:

  Vélemények Ügyfeleinktől a munkavégzésünkről

  A nemzetközi szállítás és bérmunka szolgáltatás szakemberei !Mindenkinek azt javaslom, hogy szerződjön velük, akinek fontos a tökéletes bérmunka és logisztikai szolgáltatás.

  Alla Becker
  August 05, 2018

  Kötlséghatékony rövid hatásirdejű bérmunka szolgáltatás teljes körű logisztikai szolgáltatás mellett.

  Mobilon Ericson
  August 05, 2018

  Promociós kapmányunk termékeinek teljes körű gyártási folyamatait elvégezték, folyamatos határidő betartása mellett. A raktározás mellett a szállítámányozási munkát is elvégezték.

  Kristin de Bryene
  August 05, 2018