Mindig Lelkesen
dolgozunk.

Szakmai logisztikai és szállítási szolgáltatásokat nyújtunk. Előnyeink:

A Príma-Soft Bérmunka Kft.-nek az alábbi iparágakban van tapasztalata:

 1. élelmiszeripar
 2. vegyipar
 3. autóipar
 4. elektronikai ipar, logisztikai bérmunkák

Leginkább betanított munkások és szakmunkások foglalkoztatásában szereztünk tapasztaltokat, elsősorban multinacionális cégeknél a következő területeken: 

 • bércsomagolás
 • csomagolás-összeszerelés
 • alkatrész-összeszerelés
 • alkatrész válogatás, javítás
 • autóipari alkatrész-összeszerelés ( hangszóró gyártás)
 • raklapgyártás
 • raklapjavítás
 • villamossági termékek ( pl foglalatok, kávák ) összeszerelése, csomagolása

Amennyiben erre igény merül fel a megrendelő részéről. Több multinacionális cégnél és középvállalatnál jelenleg is mi szervezzük a logisztikai hátteret (saját targoncák, saját fuvarszerezés) az általunk vállalt bérmunka tevékenységekre illetve outsouce-olt tevékenységekre.

A bérmunka szerződés megkötésétől, toborzással, betanulással együtt 1 hónapon belül indítottunk el 100 fő munkavállaló beállításával elvégezhető bérmunkát ( azóta is a megrendelő elégedettsége mellett végezzük a ránk bízott feladatokat.)

Kézimunkára épülő gyártás

Csomagolás, termékkiszerelés

Minőség ellenőrzés

Elektronikai alkatrészek

GYORS & HATÉKONY!

Helyi és nemzetközi bérmunka és logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk. A Békés-Megyében az első számú cég, amely bérmunkát és logisztikai szolgáltatásokat nyújt. Gazdag tapasztalatainkkal egyedi készségekkel és profi személyzettel igyekszünk megrendelőinknek megfelelni.

Fontosnak tartjuk az ügyfelekkel való szoros együttműködést, a  pontos igényeik testreszabását és megrendelések gyors, pontos és költséghatékony teljesítését.  

lépjen kapcsolatba velünk &
teljeskörű szolgáltatást biztosítunk

Szilárd szakmai alapon, versenyképes áron átlátható műveletekkel folyamatos szakmai és szervezeti fejlesztéssel, kiszámítható piaci szereplőként, hogy megszerezzük ügyfeleink és alkalmazottaink bizalmát.

Amit biztosítunk munkánk során:

Vélemények Ügyfeleinktől a munkavégzésünkről