Gazdasági Társaságunk a PROFI-MÉDIA Kft. Megrendelő és Beszállító partnereivel együttműködve, megbízható, magas minőségű, hatékony és komplex bérmunka szolgáltatásokat kíván nyújtani.

A multinacionális vállalatok legmegbízhatóbb beszállítója és a bérmunka piac meghatározó szereplője kívánunk lenni.

Ahhoz, hogy célkitűzésünket elérhessük a folyamatosan változó gazdasági környezetben a gazdasági társaságunk vezetésében a teljes körű minőség-, környezet- és munkabiztonság irányításának filozófiáját is alkalmazzuk.

Elköteleztük magunkat a minőség, környezetvédelem, munkabiztonság, azaz az ISO 9001 az ISO 14001 és az ISO 45001  nemzetközi szabványokban rögzített követelményeknek megfelelő Integrált Irányítási Rendszer működtetése és fejlesztése mellett.

A 2016 – júniusában megkezdett előkészítő munkát követően, 2016. december 1-től az itt jelölt három nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelően kialakított Integrált Irányítási Rendszert (IIR) vezettünk be.

Az IIR tanúsító auditjára 2017. március végén eredményesen került sor. A napokban megkapott Tanúsítványaink másolatait tájékoztatásul megküldöm.

Tisztelt Partnerünk!

Integrált Politikánk szerint célunk a versenyképes és költséghatékony bérmunka szolgáltatás nyújtása a környezettudatos működés és a folyamatos fejlesztés

Gazdasági társaságunk vezetése átérzi a nemzetközi szabvány követelményeinek való megfeleléssel együtt járó felelősséget. Ezért ezzel a felelősséggel igyekszünk gondoskodni, hogy a Megrendelőink, Partnereink által megfogalmazott igények, elvárások az alkalmazandó jogszabályi követelmények gazdasági társaságunk belső követelményeivé alakuljanak át a megfelelő teljesítés és Megrendelői, Partneri megelégedettség elérése céljából.

A további eredményes együttműködés és az Önök elégedettsége iránti elkötelezettséggel

Logó és Tanúsítvány használatának szabályzata

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK & TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTUNK

Szilárd szakmai alapon, versenyképes áron átlátható műveletekkel folyamatos szakmai és szervezeti fejlesztéssel, kiszámítható piaci szereplőként, hogy megszerezzük ügyfeleink és alkalmazottaink bizalmát.

Amit biztosítunk munkánk során:

 Panaszügyek intézése

Nagy Gabriella panaszkezelési ügyintéző

tel.: 72/211-807

 e.mail.: panaszbejelentes@prmsoft.hu

Panaszkezelési szabályzat

VÉLEMÉNYEK ÜGYFELEINKTŐL A MUNKAVÉGZÉSÜNKRŐL