Gazdasági Társaságunk a PROFI-MÉDIA Kft. Megrendelő és Beszállító partnereivel együttműködve, megbízható, magas minőségű, hatékony és komplex bérmunka szolgáltatásokat kíván nyújtani.

A multinacionális vállalatok legmegbízhatóbb beszállítója és a bérmunka piac meghatározó szereplője kívánunk lenni.

Ahhoz, hogy célkitűzésünket elérhessük a folyamatosan változó gazdasági környezetben a gazdasági társaságunk vezetésében a teljes körű minőség-, környezet- és munkabiztonság irányításának filozófiáját is alkalmazzuk.

Elköteleztük magunkat a minőség, környezetvédelem, munkabiztonság, azaz az ISO 9001 az ISO 14001 és az OHSAS 18001/MSZ 28001/ nemzetközi szabványokban rögzített követelményeknek megfelelő Integrált Irányítási Rendszer működtetése és fejlesztése mellett.

A 2016 – júniusában megkezdett előkészítő munkát követően, 2016. december 1-től az itt jelölt három nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelően kialakított Integrált Irányítási Rendszert (IIR) vezettünk be.

Az IIR tanúsító auditjára 2017. március végén eredményesen került sor. A napokban megkapott Tanúsítványaink másolatait tájékoztatásul megküldöm.

Tisztelt Partnerünk!

Integrált Politikánk szerint célunk a versenyképes és költséghatékony bérmunka szolgáltatás nyújtása a környezettudatos működés és a folyamatos fejlesztés

Gazdasági társaságunk vezetése átérzi a nemzetközi szabvány követelményeinek való megfeleléssel együtt járó felelősséget. Ezért ezzel a felelősséggel igyekszünk gondoskodni, hogy a Megrendelőink, Partnereink által megfogalmazott igények, elvárások az alkalmazandó jogszabályi követelmények gazdasági társaságunk belső követelményeivé alakuljanak át a megfelelő teljesítés és Megrendelői, Partneri megelégedettség elérése céljából.

A további eredményes együttműködés és az Önök elégedettsége iránti elkötelezettséggel

INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÜNK  PRÍMA-SOFT BÉRMUNKA KFT.

INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÜNK PROFI-MÉDIA KFT.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK & TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTUNK

Szilárd szakmai alapon, versenyképes áron átlátható műveletekkel folyamatos szakmai és szervezeti fejlesztéssel, kiszámítható piaci szereplőként, hogy megszerezzük ügyfeleink és alkalmazottaink bizalmát.

Amit biztosítunk munkánk során:

  VÉLEMÉNYEK ÜGYFELEINKTŐL A MUNKAVÉGZÉSÜNKRŐL

  A nemzetközi szállítás és bérmunka szolgáltatás szakemberei !Mindenkinek azt javaslom, hogy szerződjön velük, akinek fontos a tökéletes bérmunka és logisztikai szolgáltatás.

  Alla Becker
  August 05, 2018

  Kötlséghatékony rövid hatásirdejű bérmunka szolgáltatás teljes körű logisztikai szolgáltatás mellett.

  Mobil Ericson
  August 05, 2018

  Promociós kapmányunk termékeinek teljes körű gyártási folyamatait elvégezték, folyamatos határidő betartása mellett. A raktározás mellett a szállítámányozási munkát is elvégezték.

  Kristin de Bryene
  August 05, 2018