A Príma-Soft Bérmunka Kft.-nek az alábbi iparágakban van tapasztalata:

 1. élelmiszeripar
 2. vegyipar
 3. autóipar
 4. elektronikai ipar, logisztikai bérmunkák

Leginkább betanított munkások és szakmunkások foglalkoztatásában szereztünk tapasztaltokat, elsősorban multinacionális cégeknél a következő területeken: 

 • bércsomagolás
 • csomagolás-összeszerelés
 • alkatrész-összeszerelés
 • alkatrész válogatás, javítás
 • autóipari alkatrész-összeszerelés ( hangszóró gyártás)
 • raklapgyártás
 • raklapjavítás
 • villamossági termékek ( pl foglalatok, kávák ) összeszerelése, csomagolása

Amennyiben erre igény merül fel a megrendelő részéről. Több multinacionális cégnél és középvállalatnál jelenleg is mi szervezzük a logisztikai hátteret (saját targoncák, saját fuvarszerezés) az általunk vállalt bérmunka tevékenységekre illetve outsouce-olt tevékenységekre.

A bérmunka szerződés megkötésétől, toborzással, betanulással együtt 1 hónapon belül indítottunk el 100 fő munkavállaló beállításával elvégezhető bérmunkát ( azóta is a megrendelő elégedettsége mellett végezzük a ránk bízott feladatokat.)

Kiválthatja-e a diákmunkát a Príma-Soft Bérmunka Kft. által ajánlott bérmunka konstrukció ? 

Igen, egyre több ilyen igény érkezik hozzánk. Az általunk végzett bérmunka, megrendelőink szerint a diákmunka költségszintjével közel azonos, ám munkavállalóink kevésbé változó létszámmal, kisebb fluktuációval – általában jobb minőséget produkálnak, akár szezonális munkák esetében is.

Megszervezi-e a Prima-Soft Bérmunka Kft. a dolgozóik munkába járását, ha a bérmunka végzés helyszínére utaztatni kell a munkavállalóikat?

Cégünk a dolgozói részére biztosítja a munkába járást

Mekkora általában az a viszonylag állandó létszám, amely esetén már érdemes a Prima-Soft Bérmunka Kft.-vel szerződni?

 

Multinacionális cégeknél és középvállalatoknál teljesített, ill. meglévő szerződéseink alapján jelentős gyakorlatunk van a 30 és 250 fő közötti telphelyi bérmunka létszám kezelésében, adminisztrálásában, menedzselésében.

Meg tudják-e oldani a bérmunkához kapcsolódó logisztikai háttér kialakítását ?

Igen, amennyiben erre igény merül fel a megrendelő részéről. Több multinacionális cégnél és középvállalatnál jelenleg is mi szervezzük a logisztikai hátteret (saját targoncák, saját fuvarszerezés) az általunk vállalt bérmunka tevékenységekre illetve outsouce-olt tevékenységekre.

Tud-e a Príma-Soft Bérmunka Kft. bérmunkát végezni a megrendelő telephelyén belül? Ha igen, milyen feltételekkel?

 

A legtöbb esetben most is ezt tesszük, mivel költséghatékonyság szempontjából ez az ideális megoldás. Amire szükségünk van az a megrendelőtől bérelt telephely rész ( helyiség), de elég egy elkülönített terület is. (pl vonallal elválasztva) ahol a bérmunkát végző munkavállalóink elkülönítetten tudnak dolgozni.

Természetesen szükségünk van az adott létszámnak megfelelő szociális helyiségekre, illetve azok használati jogára (tusoló, wc, étkező).